In 2014 begon Vosch Robin met zijn zelfstandige activiteiten in hoofdberoep waardoor de naam Creawoods werd geboren. Na verschillende jaren halftijds gewerkt te hebben in zowel loondienst als zelfstandige was Robin genoodzaakt om zijn activiteiten uit te breiden door de toenemende vraag naar maatmeubilair bij zowel particulier als project meubilair.

Na meer dan 10 jaar ervaring kunnen we ondertussen wel zeggen dat we de nodige know how hebben en zijn we ondertussen een gevestigde naam in de interieurbouw.

Steeds meer en meer particulieren en grote winkelketens vinden de weg naar ons en doen beroep op onze ervaring en kennis.

Creawoods is een klein familiaal bedrijf wat kan terugvallen op het meest moderne machinepark en het nodige enthousiasme en ervaring van onze medecollega’s.

Door onze kleinschaligheid en efficiënte aanpak kunnen wij onze klanten de beste prijzen garanderen en kunnen kunnen we maatwerk betaalbaar houden voor iedereen zonder in te boeten aan kwaliteit!

Robin staat in voor zowel de opmeting, offertes, bespreking, montage als plaatsing voor uw interieur. Zo bent u gegarandeerd van een uiterst persoonlijke aanpak en kunnen we altijd kort op de bal spelen bij de uitvoering van jullie projecten zodat deze steevast tot een goed einde worden gebracht.

Naast onze hoofdactiviteit in de interieurbouw kan je immers ook beroep op ons doen voor kleinere totaalrenovaties op maat van jullie wensen.

Neem gerust de tijd voor het bekijken van onze website en voel je gerust vrij om vragen te stellen via onze offerte pagina. We kijken alvast uit naar onze toekomstige samenwerking.

Tot binnenkort,

MVG,

Vosch Robin (zaakvoerder creawoods)